Nu kör vi en ny konferens med Clint Mattox

Home/Uncategorized/Nu kör vi en ny konferens med Clint Mattox

Nu kör vi en ny konferens med Clint Mattox

Anmälan

Årets konferens med Clint Mattox gjorde stor succé och nu har vi har glädjen att meddela att Clint kommer till Sverige nästa år igen! Clint har tidigare arbetat som greenkeeper men är nu forskarstudent på Oregon State University där han sedan 10 år tillbaka forskar på alternativa metoder till kemiska bekämpningsmedel.

Hur kan vi förebygga och behandla snömögel, dollar spot och antraknos utan att behöva använda oss av traditionella fungicider?

Vecka 10 nästa år åker vi tillsammans med Clint Mattox ut på en roadshow för att föreläsa och diskutera kring detta. Vi besöker tre platser runt om i landet. Det kommer att bli flera spännande föredrag, workshops och många intressanta diskussioner! Missa inte detta tillfälle, boka din plats redan idag!

Detta kommer vara en givande dag, inte bara för greenkeepers och klubbchefer utan för alla som är intresserade av miljöarbete för golfklubbar. Ta med dina kollegor och var med oss på en intressant dag! Antalet platser är begränsade så för att vara säker på att få en plats, anmäl dig och dina kollegor redan nu!

Anmälan